Artikel in BRES 314: Elektron

Datum: 22-Feb-2019

Details

In Bres Magazine editie 314, met het centrale thema 'Elektron', zal een artikel van mijn hand verschijnen met de titel 'De Geest in de Machine', waarin ik in ga op het onderscheid tussen Mens en machine, silicium en koolstof als bouwstenen van zowel onze biologie & werkelijkheid als van computersystemen, bewustzijn, elektriciteit als bewuste levensvorm en kunstmatige intelligentie. 

Het woord ‘elektron’ komt uit het Grieks en betekent ‘amber’ of ‘barnsteen’ dat door wrijving elektrisch geladen werd. Elektron is een geladen elementair deeltje, dat gebonden kan zijn, bijvoorbeeld in een atoom, of zich vrij in de ruimte kan bevinden. Elektronen en dan met name de beweging van elektronen spelen een essentiële rol in talloze fysieke fenomenen als elektriciteit, magnetisme, chemie en geleidbaarheid. En ze spelen een belangrijke rol in de processen van onze hersenen, de functie van het hart en het bewustzijn. Nu wij als mensheid steeds meer in één groot elektrisch veld leven is het zinnig om eens in dit onderwerp te duiken en te kijken hoe dit ons beïnvloedt.

Kernwoorden:
Elektriciteit - De beweging van elektronen - Magnetisme, magnetiseren, energetisch genezen - Franz Mesmer - Elektriciteit in het lichaam - Magnetisch veld van de aarde - Veld van bewustzijn - Onweer en bliksem - Elektrosmog, GSM masten etc. - elektrohypersensitiviteit - Artificial Intelligence - Edelstenen - Hersenen - Haarp

Voor meer informatie over BRES magazine, klik hier. Andere artikelen die hierin van mijn hand zijn verschenen, kun je vinden onder 'artikelen' op mijn website.


Boeking


Top