Bits, Bytes & Bewustzijn

Hoe gaaf is dat, dat een uitgever je benadert om een boek te schrijven over je passie: het snijvlak van bewustzijn, computertechnologie en menselijk potentieel. Een boek dat zowel de wakkere wereldburgers als de technologisch georiënteerde lezers aan zal spreken. Dit heeft me een papieren speelveld geboden om een context te scheppen voor mijn visie op wat het betekent Mens te zijn (en te blijven) in onze High Tech wereld. Inmiddels geef ik zelf mijn boek uit, deze kun je hier en via bol.com bestellen.

Nieuwsgierig? 

Schrijf je in voor mijn Nieuws Update en krijg de downloadlink naar mijn app cadeau:Bits, Bytes & Bewustzijn 
op het snijvlak van computertechnologie en menselijk potentieel


'In de toekomst worden we wellicht niet meer geboren maar enkel nog gefabriceerd, gekloond, ontdooid, gedownload of geprint. In een wereld voorzien van kunstmatige intelligentie en vergeven van kunstmatige frequenties.'

Er vinden immense verschuivingen plaats, zowel op het wereldtoneel als diep in onszelf. Daarnaast bevindt de computertechnologie zich in een ongekende stroomversnelling. Dit zal ons mens-zijn en onze werkelijkheid radicaal en onherkenbaar veranderen in de komende 15 jaar.

Virtual Reality, ‘wearables’ zoals smartwatches en het ‘Internet of Things’ zijn booming. Biologie en technologie smelt steeds meer samen, denk aan de implantatie van chips, het printen van organen, robotjes in je bloedbanen en het uploaden van je mind in een computer.

Wat zijn de implicaties voor ons bewustzijn, welzijn en mens-zijn? Is er sprake van een upgrade of juist een downgrade?

Welkom in de wereld van Biohacking, Transhumanisme, Holistic Hacking en Slow Tech

Krijg een impressie van de content en download hier alvast de inhoudsopgave, de inleiding en de begrippenlijst.


 

Bij mijn boek is een gratis app verkrijgbaar, voor een multimediale/multidimensionale ervaring ;)
Klik op onderstaande afbeelding voor de downloadlinks.

Bits, Bytes & Bewustzijn


Top